SORTIDA AL PALAU DE LA MÚSICA

El passat dimecres dia 13 de gener els nens i nenes de P4 van anar al Palau de la música a veure i escoltar l’obra de “El trencadís de cançons”.  

Entre tots vam veure aquesta arquitectura modernista. Ens va agradar molt els vitralls i els mosaics que hi havia dintre el Palau, les escultures i la claraboia al sostre de la platea; els seus vitralls feien que s’il•luminés tota la sala de concerts!!! 

En l’obra que vam veure van aparèixer tres elements arquitectònics, que es van convertir en els protagonistes de l’obra, característics del Palau: la donzella de la façana, les palmeres semibòvedes i el cavall amb ales del segon pis acompanyats d’instruments acústics, sorolls electrònics i de la veu cantant. Tots aquests personatges ballaven i cantaven cançons populars que ens van agradar molt!💃🏾🎶🎵 

Algunes de les cançons que vam poder escoltar van ser la de la Gata i el belitre, els Bombers o bé, el joc de les pedretes, entre d’altres.

Aquí us deixo un vídeo de la sortida.

 


Un comentari a “SORTIDA AL PALAU DE LA MÚSICA

  1. M,ha encantat el video de la sortida al Palau, i l’obra “el Trencadís” és de les meves preferides, engloba música popular, magnífica posada en escena i bons músics. Repertori de sempre.
    Felicitats parvulari . Us enyoro…
    Maria Viñeta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *