HEM JUGAT AMB PAPER DE CEL·LOFANA

Hem estat jugant amb papers de cel·lofana i hem descobert que és un paper flexible, transparent que ens permet veure el món a través d’ell i que, a més a més, és molt màgic.

I és que mirant i mirant l’entorn amb el paper GROC i el paper BLAU, l’hem acabat veient tot d’una de color VERD!

Després també, com si fos cosa de màgia, hem tenyit l’aigua amb els papers de cel·lofana!


ELS DIMECRES FEM TALLERS

Els nens i les nenes de P3, els dimecres comencem el dia jugant i descobrint amb materials diversos.


ÚLTIMA SETMANA DE CURS

Última setmana de curs i juntament amb els nostres padrins i padrines uns bons jocs d’aigua hem fet.

Avui últim dia d’escola, hem acomiadat el curs amb un espectacle de titelles, cançons i danses acompanyats dels Toc de Retruc.

         

 

Després, juntament amb primària ens hem trobat al pati per veure les actuacions de 2n i 4t i així acomiadar-nos tots plegats. Us deixem la cançó que hem ballat tots junts: VIU L’ESTIU del Pot Petit.

 

BONES VACANCES I MOLT BON ESTIU A TOTS I TOTES!


TALLER DE CUINA P4 – LEMON MOUSSE

Encarem ja la recta de final de curs i això vol dir que ja estem fent l’últim taller de cuina, aquesta vegada ens decantem per una cosa més fresca i estiuenca, una Lemon Mousse. Aquesta porta: sugar, lemon juice, yogurt, cream i red pepper. Els passos que seguirem són: squeeze, add, mix, mount cream pour.

 

Ingredients:

  • 50g de sucre
  • 1 iogurt natural
  • el suc d’una llimona
  • 200g de nata líquida per muntar (33,3%)
  • Pebre rosat en gra.

Passos a seguir:

  • Agafem la llimona i en fem suc.
  • Barregem el sucre amb el suc de la llimona.
  • Afegim el iogurt a la nostra barreja i ho deixem a banda.
  • Muntem la nata que estarà molt freda amb la batedora elèctrica.
  • Incorporem amb l’espàtula molt dolçament la barreja a la nata ja muntada, barrejant de dalt a baix sense remenar.
  • Servim la barreja en els motlles desitjats i els deixem a la nevera durant dues hores com a mínim.
  • Abans de servir li posem uns quants grans de pebre rosat.
  • Llest per tastar, bon profit!

Com és habitual us pengem unes quantes fotos del procés que hem seguit per fer les nostres Lemon mousse.