3R. TAST FUNDACIÓ MIRÓ. Taller d’arquitectura

!

 

 

La MAQUETA de l’edifici és el MUSEU en MINIATURA.
Aquest fet permetrà una familiarització amb escala dels objectes (dimensions mentals de moment, físiques quan entrem a la “SALA DEL TAPÍS” i sobretot, en contrastar les escultures de bronze amb la maqueta del conjunt escultòric de la Défense). No hem d’oblidar la ubicació. Cal indicar en la MAQUETA de L’EDIFICI l’entrada, el recorregut que fem, l’escala per on baixem, la situació de l’olivera del pati central, el garrofer, el davant i darrere de la FUNDACIÓ.

Durant la visita ens cal prendre consciència de l’espai. Havíem entès l’espai des de fora i l’havíem identificat en la MAQUETA DE LA FUNDACIÓ; ara som nosaltres els qui ens passegem per dins de l’edifici. L’única mesura de l’espai ens és donada pel nostre propi cos.

I finalment, la construcció de la MAQUETA per grups. Tot un REPTE! Súper engrescador!


DIJOUS GRAS!

Avui fent cas a les consignes del rei dels pocasoltes hem vingut a l’escola amb les sabatilles d’estar per casa i com que avui és dijous llarder, tal i com marca la tradicicó hem esmorzat entrepans de truita, botifarra d’ou o coca de llardons.

Ens hem ajuntat per cursos i tots plegats hem gaudit molt de l’esmorzar.

 

Després del pati ens hem trobat amb els nens i nenes de primària i hem esperat l’arribada del Rei Carnestoltes, que ha vingut acompanyat d’uns nois i noies que anaven molt disfressats i maquillats!

Li hem llegit el pregó i tots junts ens hem posat a cantar, saltar i ballar, hem pogut estar amb els nostres germans grans i amb els nostres padrins i padrines. Ha sigut molt divertit!

 


JA HA ARRIBAT EL CARNAVAL

Ja tenim aquí la setmana més descabellada de l’any!

 

Guarnits amb benes i tiretes com si fóssim accidentats, hem rebut la visita de les ambaixadores que molt simpàticament ens han anunciat que sa majestat el rei Carnestoltes arribarà dijous 23 de febrer a les 18.30h a les Cotxeres de Sants.

Ens han fet riure molt i ens ho hem passat d’allò més bé.

 

Demà ens toca venir amb algun element d’esport, dijous amb sabatilles d’estar per casa i un petit entrepà de truita o botifarra d’ou i divendres preparats per les danses de la tarda!

 

A gaudir de la festa que ja sabeu que PER CARNAVAL TOT S’HI VAL!!!


1r. TAST FUNDACIÓ JOAN MIRÓ

La creativitat ha de fer-se un hàbit vital, l’accés dels nens i les nenes al món de l’art és una forma de fer-los feliços. Només cal veure les seves cares!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


L’HIVERN a P5

 

Aquest cop hem volgut guarnir els vidres de la classe i mostrar com ens hem sentit les PAPALLONES i els ERIÇONS aquestes passades setmanes. I és que les aules han estat mig buides, molts nens i nenes constipats, amb angines i grips arreu… tot a mig gas.

No cal dir que així és l’HIVERN. El fred i les esternuts que ens han acompanyat aquests dies. És per això que hem volgut enganxar en els vidres totes aquestes sensacions per tal d’allunyar-les de nosaltres.