COOKERY WORKSHOP P5: MARBLE CAKE

Durant les últimes setmanes alguns dels alumnes de P5 van venir a fer el clàssic Marble Cake durant el Cookery Workshop. Per l’ocasió vam estar repassant quins ingredients coneixíem ja com: sugar, flour, eggs, oil, powder i en vam conèixer un de nou com el yogurt, que encara no l’havíem fet servir aquest curs.

Us deixem unes quantes fotos del procés de tot plegat i al final del post els ingredients i els passos a seguir per si us animeu a fer-lo a casa.

Ingredients:

  • 1 Iogurt
  • 160gr de sucre
  • 270gr de farina
  • 3 ous
  • 1 cullerada cacau
  • 1 sobre de llevat
  • canyella o essència de vainilla al gust

Passos a seguir:

  • Trenquem els ous i els batem dins d’un bol.
  • Hi afegim el sucre i seguim remenant.
  • Incorporem el iogurt i seguim remenant.
  • Tot seguit hi afegim l’oli sense deixar de remenar.
  • Finalment introduïm la farina i el llevat i remenem fins que ens quedi una massa homogènia.
  • Ha arribat el moment de partir la massa en dues parts, més o menys iguals.
  • A una de les parts hi afegirem el cacau i remenarem fins que quedi ben integrat.
  • A l’altra part se li pot afegir una culleradeta de canyella o unes gotes d’essència de vainilla si en teniu, si no no se li posa res i queda boníssim igual.
  • Un cop tenim les dues masses ja preparades es el moment de posar-les al motlle, per fer-ho caldrà anar posar una mica d’una massa, parar i afegir de l’altra i així anar fent “capes” entre la massa de xocolata i l’altra fins que se’ns acabi el total de les dues masses.
  • Finalment ho posarem al forn a 175º durant uns 35min (anar controlant en funció del forn).

Ja direu si l’heu fet i com us ha quedat!

 

 

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *