Enguany, la situació és una mica diferent però els dies van passant i acaba el segon trimestre.
Així que com que no volem que us quedeu sense mona, a més a més del vídeo que us hem enviat amb el pas a pas, us deixem a continuació la recepta per fer una mona de pasqua casolana, fàcil i boníssima! Preneu nota!
Ingredients pel pastís:
- 6 ous
- 200gr de farina
- 150gr de sucre
- 1sobre de llevat químic
Ingredients per decorar la mona:
- Crema de xocolata i avellanes
- Ous de xocolata
- Fideus de colors
Passos a seguir:
- Encenem el forn i el preescalfem a 185º.
- Comencem introduint els 6 ous i batent-los.
- Un com estan batuts hi afegim el sucre i remenem.
- Quan el sucre i els ous estan ben integrats, hi afegim la farina de mica en mica sense deixar de remenar.
- Finalment incorporem el llevat i tornem a remenar-ho tot.
- Ara és el moment de posar la massa al motlle, ho hem fet amb un motlle rodó però podeu fer-ho amb la forma que tingueu a casa.
- Introduïm la massa al forn i el deixem durant uns 35 minuts, el temps pot variar en funció del forn, us recomanem que aneu comprovant si està cuit per dins.
- Un cop estigui ben cuit el pastís, el traurem del forn i el deixarem refredar.
- Quan ja estigui fred, tallarem la part de dalt per tal d’igualar-la amb la de baix.
- Ara sí, ja podem decorar la nostra mona, si voleu la podeu obrir per la meitat i posar-hi melmelada o xocolata, en aquest cas no ho hem fet, l’hem cobert per sobre amb xocolata.
- Un cop està ben coberta, és el moment d’afegir els ous.
- També hi podeu afegir fideus de colors per acabar de donar-li un toc ben festiu o també si en teniu, les plomes i els pollets donaran el toc ideal de pasqua a la vostra mona.
- Quan hàgiu acabat de decorar-la ja tindreu una súper mona de pasqua per compartir amb tota la família! Esperem que us agradi i la gaudiu tant com nosaltres! Bon profit!