GRADUACIÓ P5

Aquest matí els nens i nenes de P-5 hem pujat a la sala d’actes amb els nostres companys de P-3, P-4, els nostres padrins i padrines de 1r d’ESO i les mestres del parvulari per celebrar que tanquem l’etapa del parvulari i que passem a la primària.

A l’arribar ens han rebut la Remei i la Trini que ens han representat el conte de “La Maria Tatin”. Ens ha agradat molt!

Tot seguit, per grups, hem pujat a l’escenari a explicar les coses que més ens han agradat durant aquests tres anys al parvulari, com les colònies, la psicomotricitat, els pepitos, el pati, la música, els amics, la ludoteca…

També hem vist un vídeo que ens han preparat les mestres, tot recordant el nostre pas pel parvulari, ha sigut molt emotiu!

Per acabar l’acte, hem pujat a l’escenari i tots plegats hem cantat la cançó de l’estiu.

Finalment, hem anat cap a la classe amb els nostres padrins i padrines i ens han entregat unes xapes amb el símbol de la nostra classe.

 

Ha sigut un matí molt bonic i emocionant!


Un comentari a “GRADUACIÓ P5

  1. Segur q ha sigut un comiat molt emotiu. Ens agradaría poguer veure el vídeo q els hi vau preparar i poguer reviure aquest moment amb ella. El podeu penjar? Gracies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *