Durant aquestes últimes setmanes, els nens i les nenes de P4 han estat fent les “Carrot Muffins” al Taller de Cuina.
Aquesta vegada hem treballat en anglès el nom dels següents ingredients: flour, brown sugar, eggs, carrots, cinnamon i oil i els següents passos a seguir: add, mix, fill up, pour i bake.
Us deixem a continuació la recepta per si algú de vosaltres la vol repetir a casa seva:
Ingredients:
150gr de farina
150gr de sucre moreno o panela
150gr de pastanaga (2 o 3 depenent de la mida)
75gr d’oli
4 ous
10gr de llevat en pols
Canyella al gust
Passos a seguir:
– Pelem i ratllem les pastanagues, les deixem a banda.
– Barregem els ous amb el sucre, tot seguit hi afegim l’oli mentre seguim remenant.
– Un cop ho tenim ben remenat, hi afegim la farina amb el llevat i la canyella.
– Continuem remenant i finalment incorporem les pastanagues.
– Quan ja tenim la mescla homogènia és el moment de passar-la als motlles per a magdalenes i els anem omplint gairebé fins a dalt de tot.
– Ja per acabar, enfornem les magdalenes a 160º durant uns 20 minuts i llest! Bon profit!
Us deixem unes quantes fotos perquè pugueu veure com ens ha anat!