Cochinita pibil

El centre d’interès d’aquest any és “Viatgem per la diversitat” i l’apliquem al menjar i a altres activitats.
Ahir dijous 19 tocava menjar “Cochinita pibil” una recepta d’origen Mexicà a la que li vam afegir una guarnició d’arròs. Boníssim! Els nens i nenes al·lucinaven amb la textura melosa i el sabor peculiar de la recepta! Que de ben segur tornarem a repetir afegint-hi un altre tipus d’adornament per fer-lo encara més divertit.
La salsa que duu el plat és a base d’Achiote, també anomenat Annato que és un derivat dels arbres Bixa, on freqüentment creix a certes regions d’Amèrica. L’aroma i el sabor que té és molt característic i el color i textura un cop tractar s’assembla molt al pebre vermell.

Els nens i nenes de Cicle Inicial també van participar amb el centre d’interès explicant un conte i fent uns dibuixos de la Frida Kahlo, una famosa pintora Mexicana, que són d’allò més artístics! Tot barrejant la cultura gastronòmica i l’artística d’un mateix país, ens ha quedat una setmana rodona!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *