CREMA DE LLENTIES

Fa uns dies vam experimentar amb un nou plat. Estem acostumats a veure les llenties en estofats o amanides, però aquest cop les vam triturar per fer-ne una crema. És un plat molt gustós i nutritiu, ja que incorpora moltes verdures que potser per la vista no ens agraden, però les llenties aconsegueixen emmascarar-les, com per exemple la pastanaga o el pebrot.

A més, és un plat molt versàtil ja que el podem menjar calent, o, ara que comença la calor, podem servir una crema freda.

A simple vista, el color no acompanya, però un cop el posem a la boca, ens poden recordar unes bones llenties estofades. Per aconseguir-ho, vam fer un sofregit amb ceba, pebrot, carbassó, all i pastanaga, un caldo vegetal, i llenties pardines. Finalment, hi vam afegir un toc cruixent amb algun brot d’alfals, un resultat boníssim. Esperem que l’hagueu gaudit!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *