MANDONGUILLES DE CIGRÓ

Divendres passat vam experimentar amb una nova recepta, i vam descobrir que les mandonguilles també podien ser de cigró.
Seguint amb la temàtica de “Barcelona Capital de l’Alimentació Sostenible”, busquem alternatives a la carn, ja que la indústria càrnica és una de les més contaminants al món. I una d’aquestes alternatives és el llegum. En el cas dels cigrons, ens aporten àcids grassos que ajuden a reduir la taxa de colesterol en sang, i tenen un alt contingut de fibra soluble ideal per millorar el trànsit intestinal.
Per fer-les, primer vam coure els cigrons. Un cop cuits i escorreguts, hi vam afegir ou, llet, all i sal i ho vam triturar fins que ens va quedar una massa homogènia. Quan vam tenir aquesta massa, vam anar afegint pa ratllat fins que van tenir una consistència similar a les mandonguilles de carn. D’aquesta manera ens era més fàcil donar-li forma. A continuació les fregíem. Finalment hi vam afegir salsa de tomàquet per damunt.
Ingredients per a 4 persones:
– 400gr de cigrons cuits
– 2 ous
– 100ml de llet
– 1 dent d’all
– 250gr de pa ratllat
– Una mica de sal al gust

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *