TRINXAT DE CARBASSA AMB ROSTA D’ALBERGÍNIA

Divendres passat vam provar un plat nou. Seguint en la línia del producte de temporada, vam transformar el típic Trinxat de la Cerdanya, per acabar fent un Trinxat de carbassa amb rosta d’albergínia.
La carbassa és un aliment que es cull durant la tardor, i que a més ens aporta aquest color ataronjat tan característic d’aquesta època de l’any.
Per altra banda, l’albergínia ens permet fer una imitació de la típica rosta de bacó, mostrant així que visualment podem adaptar plats tradicionalment amb carn a plats sense carn. D’aquesta manera fem que els plats siguin més sostenibles.
A les fotografies, podeu observar el procés que hem seguit per elaborar el plat. Les carbasses van arribar el dia anterior per coure-les al forn i pelar-les. Divendres vam coure les cols d’olla i patates. Quan tot estava cuit, ho vam ajuntar i xafar. Finalment ho posàvem al forn amb safates perquè es torrés una mica. Per altra banda, fregíem l’albergínia perquè quedés com si fos bacó, el resultat el podeu veure a la fotografia.
Esperem que us agradés!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *