A P4 seguim amb el nostre Cookery Workshop i aquí us portem la nova recepta que hem estat fent aquests dies.
Es tracta d’un Chocolate Cake que porta els següents ingredients: flour, chocolate, sugar, eggs, butter i walnuts i els passos que seguim són: add, mix, spread i bake.
Tot seguit us deixem la recepta per si voleu provar de fer el pastís a casa vostra:
Ingredients:
150gr de nous (sense clofolla)
125gr de xocolata de cobertura (sense llet)
170gr de sucre
200gr de farina
100gr de mantega
4 ous
16 gr de llevat químic
Passos a seguir:
– Trenquem a trossets les nous per una banda i la xocolata per l’altra.
– Fonem la xocolata i la mantega, les barregem i reservem.
– Tot seguit batem els ous i el sucre fins que quedi una barreja ben escumosa.
– Incorporem la farina i el llevat i seguim remenant.
– Afegim la xocolata i la mantega que teniem reservades i ho barregem tot junt.
– És el moment de posar-hi les nous i remenar fins que quedin repartides per tota la massa.
– Ho aboquem en el motlle i allisem la superfície perquè la mescla quedi ben llisa.
– Finalment ho enfornem a 160º durant uns 45 minuts i llest! Bon profit!
A continuació us deixem unes quantes fotos de com nosaltres hem fet el Chocolate Cake.
UN TERRIBLE DRAC A LA NOSTRA ESCOLA HA ARRIBAT. POBRES HABITANTS, I ARA QUÈ FARAN?
TRANQUILS, AQUÍ TOTS SÓN MOLT ESPAVILATS I SENSE FER SOROLL S’HAN AMAGAT.
US PROPOSEM UN JOC.
PODRÍEU TROBAR ON S’HAN AMAGAT?
PEL NOSTRE PARVULARI CALDRÀ BUSCAR.
NOSALTRES JUGAREM AQUESTA SETMANA, PERÒ DIUMENGE VOLDREU JUGAR AMB ELS PARES?
Durant aquestes últimes setmanes, els nens i les nenes de P4 han estat fent les “Carrot Muffins” al Taller de Cuina.
Aquesta vegada hem treballat en anglès el nom dels següents ingredients: flour, brown sugar, eggs, carrots, cinnamon i oil i els següents passos a seguir: add, mix, fill up, pour i bake.
Us deixem a continuació la recepta per si algú de vosaltres la vol repetir a casa seva:
Ingredients:
150gr de farina
150gr de sucre moreno o panela
150gr de pastanaga (2 o 3 depenent de la mida)
75gr d’oli
4 ous
10gr de llevat en pols
Canyella al gust
Passos a seguir:
– Pelem i ratllem les pastanagues, les deixem a banda.
– Barregem els ous amb el sucre, tot seguit hi afegim l’oli mentre seguim remenant.
– Un cop ho tenim ben remenat, hi afegim la farina amb el llevat i la canyella.
– Continuem remenant i finalment incorporem les pastanagues.
– Quan ja tenim la mescla homogènia és el moment de passar-la als motlles per a magdalenes i els anem omplint gairebé fins a dalt de tot.
– Ja per acabar, enfornem les magdalenes a 160º durant uns 20 minuts i llest! Bon profit!
Us deixem unes quantes fotos perquè pugueu veure com ens ha anat!
Avui últim dia del trimestre, els nens i les nenes del parvulari hem celebrat l’arribada de les vacances de pasqua fent la nostra pròpia MONA DE PASQUA.
Hi hem posat nutella, fideuets de colors, l’ou de xocolata, el pollet, les plomes i la figura que hem fet amb els nostres padrins i padrines.
Mireu que bé ens ho hem passat i com ens han quedat! Quines ganes de tastar-la!
L’última setmana ha arribat
i a la Vella Quaresma hem acomiadat.
Com ja és tradició l’última cama li hem tallat
i a les mestres els hi ha tocat.
Un bunyols ens ha portat,
com ens han agradat!
Moltes gràcies i fins l’any vinent Vella Quaresma!
El passat dilluns els nens i les nenes de P3 vam anar a Can Montcau, una granja a prop de la Roca del Vallès. Allà ens van rebre unes monitores que ens van ensenyar un a un cadascun dels animals que hi viuen, vam veure un cavall, dos rucs, ànecs, oques, un gall, gallines, un paó reial, pollets, conills, porcs i vaques.
També vam observar les diferències entre els animals que tenen pèl i ploma, que surten de la panxa o de l’ou, quantes potes tenen cadascun dels animals, si volen o no volen… Fins i tot vam poder simular com es muny una vaca!
Va ser un dia fantàstic envoltats de natura, gaudint dels animals i de tots nosaltres, ens ho vam passar genial!
Al parvulari de l’escola ja fa vora dos anys que treballem per ambients en unes franges determinades del nostre horari.
Per tal d’explicar-vos com funcionen i quins són els ambients que actualment tenim us deixem aquest vídeo.
Esperem que us agradi!