A P4 seguim amb el nostre Cookery Workshop i aquí us portem la nova recepta que hem estat fent aquests dies.
Es tracta d’un Chocolate Cake que porta els següents ingredients: flour, chocolate, sugar, eggs, butter i walnuts i els passos que seguim són: add, mix, spread i bake.
Tot seguit us deixem la recepta per si voleu provar de fer el pastís a casa vostra:
Ingredients:
150gr de nous (sense clofolla)
125gr de xocolata de cobertura (sense llet)
170gr de sucre
200gr de farina
100gr de mantega
4 ous
16 gr de llevat químic
Passos a seguir:
– Trenquem a trossets les nous per una banda i la xocolata per l’altra.
– Fonem la xocolata i la mantega, les barregem i reservem.
– Tot seguit batem els ous i el sucre fins que quedi una barreja ben escumosa.
– Incorporem la farina i el llevat i seguim remenant.
– Afegim la xocolata i la mantega que teniem reservades i ho barregem tot junt.
– És el moment de posar-hi les nous i remenar fins que quedin repartides per tota la massa.
– Ho aboquem en el motlle i allisem la superfície perquè la mescla quedi ben llisa.
– Finalment ho enfornem a 160º durant uns 45 minuts i llest! Bon profit!
A continuació us deixem unes quantes fotos de com nosaltres hem fet el Chocolate Cake.