COOKERY WORKSHOP P4: GIANT BISCUIT

Aquestes últimes setmanes els nens i les nenes de P4 s’han estrenat amb el Cookery workshop!

D’aquí a final de curs cada divendres mig grup farà cuina en anglès i aniran rotant fins que hagin passat tots els infants de P4. Les paraules treballades en aquest taller han estat: flour, sugar, eggs, butter almonds pel que fa als ingredients i els procediments a seguir han estat: add, mix, spread i bake.

El primer taller ha estat una Giant Biscuit, us detallem els ingredients i la recepta per si ho voleu repetir a casa:

200gr d’ametlla palet o filetejada

120gr de sucre

30gr de farina

40gr de mantega

3 clares d’ou

Passos a seguir:

– Separem les clares del rovell de l’ou i les barregem amb el sucre (el rovell no el farem servir).

– Un cop ho tenim ben barrejat, afegim la farina i seguim remenant.

– Tot seguit hi posem la mantega (una mica desfeta) fins aconseguir una barreja homogènia, llavors incorporem les ametlles a poc a poc.

– Ja per acabar, escampem la massa per tota la safata intentant que quedi tota del mateix gruix i que no es facin forats, la posem al forn a 180º durant uns 15-20 minuts i llest! Bon profit!

Finalment, us deixem unes quantes fotos perquè pugueu veure quins cuiners estem fets!

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *