Aquestes últimes setmanes els nens i les nenes de P4 s’han estrenat amb el Cookery workshop!
D’aquí a final de curs cada divendres mig grup farà cuina en anglès i aniran rotant fins que hagin passat tots els infants de P4. Les paraules treballades en aquest taller han estat: flour, sugar, eggs, butter i almonds pel que fa als ingredients i els procediments a seguir han estat: add, mix, spread i bake.
El primer taller ha estat una Giant Biscuit, us detallem els ingredients i la recepta per si ho voleu repetir a casa:
200gr d’ametlla palet o filetejada
120gr de sucre
30gr de farina
40gr de mantega
3 clares d’ou
Passos a seguir:
– Separem les clares del rovell de l’ou i les barregem amb el sucre (el rovell no el farem servir).
– Un cop ho tenim ben barrejat, afegim la farina i seguim remenant.
– Tot seguit hi posem la mantega (una mica desfeta) fins aconseguir una barreja homogènia, llavors incorporem les ametlles a poc a poc.
– Ja per acabar, escampem la massa per tota la safata intentant que quedi tota del mateix gruix i que no es facin forats, la posem al forn a 180º durant uns 15-20 minuts i llest! Bon profit!
Finalment, us deixem unes quantes fotos perquè pugueu veure quins cuiners estem fets!