GELIDA

L’excursió a GELIDA ha estat molt diferent i interessant.DSCF2442

I és que a GELIDA, s´accedeix des de l’estació del tren amb FUNICULAR. Un funicular que uneix l’estació del tren de Rodalies amb el centre urbà del poble. S’utilitza un sol cotxe per al transport, mentre que l’altre s’usa simplement per fer el contrapès. Imagineu-vos quan anàvem pujant i vam veure que ens venia de cara! Anàvem a xocar! uff!

El viatge dura 8 minuts!

Un cop hem arribat a aquest bonic poble de l’Alt Penedès, hem carregat piles tot esmorzant a la Plaça de la Vila per continuar amb l’objectiu d’aquesta excursió que era observar com és un poble…com són les cases, les botigues, els carrers, si hi ha soroll tot fent la comparativa amb la sortida que vàrem fer la setmana passada pel barri. També i a cada moment vèiem l’inici de la tardor, ens aturàvem a descobrir petits rètols, els números de les cases. Vam recórrer el poble des de la Plaça de l’Església fins a la Plaça del Pi, de dalt del poble fins a baix de tot del poble.

Dinar a les Escoles Velles on vàrem aprofitar per jugar i gaudir de l’entorn.

I cap al funi falta gent! Primer un grup i després l’altre! Cap a Barcelona i sort que és divendres per a descansar! La valoració del tot positiva!

DSCF2593


Un comentari a “GELIDA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *