Avui hem acabat la primera ronda dels Tallers de Cuina a P4, tots hem fet ja la nostra “Giant Biscuit”!
Aprofitem l’entrada per explicar-vos que durant el taller introduïm el nom dels ingredients i els passos a seguir en anglès i així anem ampliant el nostre vocabulari. Per fer la Giant Biscuit hem utilitzat: flour, sugar, eggs, butter i almonds i els procediments a seguir han estat: add, mix, spread i bake.
Ara que us hem deixat amb el caramel a la boca dels ingredients i els procediments us deixem a continuació la recepta per si algú de vosaltres la vol repetir a casa seva:
Ingredients:
200gr d’ametlla palet o filetejada
150gr de sucre
30gr de farina
40gr de mantega
3 clares d’ou
Passos a seguir:
– Separem les clares del rovell de l’ou i les barregem amb el sucre (el rovell no el farem servir).
– Un cop ho tenim ben barrejat, afegim la farina i seguim remenant.
– Tot seguit hi posem la mantega (una mica desfeta) fins aconseguir una barreja homogènia, llavors incorporem les ametlles a poc a poc.
– Ja per acabar, escampem la massa per tota la safata intentant que quedi tota del mateix gruix i que no es facin forats, la posem al forn a 180º durant uns 15-20 minuts i llest! Bon profit!
Finalment,us deixem unes quantes fotos perquè pugueu veure quins cuiners estem fets!