TALLER DE CUINA P4 – LEMON MOUSSE

Encarem ja la recta de final de curs i això vol dir que ja estem fent l’últim taller de cuina, aquesta vegada ens decantem per una cosa més fresca i estiuenca, una Lemon Mousse. Aquesta porta: sugar, lemon juice, yogurt, cream i red pepper. Els passos que seguirem són: squeeze, add, mix, mount cream pour.

 

Ingredients:

  • 50g de sucre
  • 1 iogurt natural
  • el suc d’una llimona
  • 200g de nata líquida per muntar (33,3%)
  • Pebre rosat en gra.

Passos a seguir:

  • Agafem la llimona i en fem suc.
  • Barregem el sucre amb el suc de la llimona.
  • Afegim el iogurt a la nostra barreja i ho deixem a banda.
  • Muntem la nata que estarà molt freda amb la batedora elèctrica.
  • Incorporem amb l’espàtula molt dolçament la barreja a la nata ja muntada, barrejant de dalt a baix sense remenar.
  • Servim la barreja en els motlles desitjats i els deixem a la nevera durant dues hores com a mínim.
  • Abans de servir li posem uns quants grans de pebre rosat.
  • Llest per tastar, bon profit!

Com és habitual us pengem unes quantes fotos del procés que hem seguit per fer les nostres Lemon mousse.

 

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *