Encarem ja la recta de final de curs i això vol dir que ja estem fent l’últim taller de cuina, aquesta vegada ens decantem per una cosa més fresca i estiuenca, una Lemon Mousse. Aquesta porta: sugar, lemon juice, yogurt, cream i red pepper. Els passos que seguirem són: squeeze, add, mix, mount cream i pour.
Ingredients:
- 50g de sucre
- 1 iogurt natural
- el suc d’una llimona
- 200g de nata líquida per muntar (33,3%)
- Pebre rosat en gra.
Passos a seguir:
- Agafem la llimona i en fem suc.
- Barregem el sucre amb el suc de la llimona.
- Afegim el iogurt a la nostra barreja i ho deixem a banda.
- Muntem la nata que estarà molt freda amb la batedora elèctrica.
- Incorporem amb l’espàtula molt dolçament la barreja a la nata ja muntada, barrejant de dalt a baix sense remenar.
- Servim la barreja en els motlles desitjats i els deixem a la nevera durant dues hores com a mínim.
- Abans de servir li posem uns quants grans de pebre rosat.
- Llest per tastar, bon profit!
Com és habitual us pengem unes quantes fotos del procés que hem seguit per fer les nostres Lemon mousse.