Els nens i les nenes de P3 han començat els tallers de raonament.
Us deixem algunes fotos perquè veieu que bé s’ho passen!
Els nens i les nenes de P3 han començat els tallers de raonament.
Us deixem algunes fotos perquè veieu que bé s’ho passen!
Els nens i les nenes de parvulari hem celebrat la Festa Major fent unes danses. Amb la situació en què ens trobem, hem fet unes danses al matí i unes a la tarda.
Ens ho hem passat molt bé!
Dansa del Gegant del Pi
Dansa del Patatuf
Dansa de Sant Ferriol
Per fi hem tornat a l’escola! Després de molts mesos ens hem pogut retrobar amb els nostres companys i companyes, i amb les mestres. Ha estat un dia ple d’emocions i on hem compartit totes les experiències viscudes durant aquest temps.
En teníem moltes ganes!
També hem donat la benvinguda als nous alumnes de P3. Mireu que bé s’ho han passat al pati el seu primer dia.
Durant les últimes setmanes alguns dels alumnes de P4 van poder venir al Cookery Workshop a fer un Carrot Cake boníssim!
Com ja sabeu el Cookery Workshop és en anglès i les paraules que hem estat treballant són: flour, brown sugar, carrot, oil, eggs, powder, walnuts, cinnamon.
Per si voleu repetir-lo a casa us deixem a continuació els ingredients que necessiteu i la recepta a seguir.
Ingredients:
150gr de farina
150gr de sucre moreno o panela
150gr de pastanaga (2 o 3 depenent de la mida)
75gr d’oli
4 ous
10gr de llevat en pols
150gr nous
Canyella al gust
Passos a seguir:
– Pelem i ratllem les pastanagues, les deixem a banda.
– Trossegem les nous.
– Barregem els ous amb el sucre, tot seguit hi afegim l’oli mentre seguim remenant.
– Un cop ho tenim ben remenat, hi afegim la farina amb el llevat i la canyella.
– Continuem remenant i finalment incorporem les pastanagues.
– Afegim les nous.
– Quan ja tenim la mescla homogènia és el moment de passar-la als motlles per a magdalenes i els anem omplint gairebé fins a dalt de tot.
– Ja per acabar, enfornem les magdalenes a 160º durant uns 30 minuts i llest!
Aprofitem per adjuntar-vos unes fotos del procés de creació dels Carrot Cake que vam fer a l’escola.
Durant les últimes setmanes alguns dels alumnes de P5 van venir a fer el clàssic Marble Cake durant el Cookery Workshop. Per l’ocasió vam estar repassant quins ingredients coneixíem ja com: sugar, flour, eggs, oil, powder i en vam conèixer un de nou com el yogurt, que encara no l’havíem fet servir aquest curs.
Us deixem unes quantes fotos del procés de tot plegat i al final del post els ingredients i els passos a seguir per si us animeu a fer-lo a casa.
Ingredients:
Passos a seguir:
Ja direu si l’heu fet i com us ha quedat!
Enguany, la situació és una mica diferent però els dies van passant i acaba el segon trimestre.
Així que com que no volem que us quedeu sense mona, a més a més del vídeo que us hem enviat amb el pas a pas, us deixem a continuació la recepta per fer una mona de pasqua casolana, fàcil i boníssima! Preneu nota!
Ingredients pel pastís:
Ingredients per decorar la mona:
Passos a seguir:
Dins del marc del projecte del aliments la setmana passada vam fer el dinar a la classe.
La comissió de compres primerament ens havia anat a comprar tots els ingredients tot seguint la llista que els havien fet.
La comissió dels postres havia preparat unes roques de xocolata boníssimes.
I la comissió de decoració ens havia pintat uns fantàstics camins de taula amb motius de fruites
Finalment va arribar el dia esperat. Vam convidar a totes les mestres del parvulari a un suculent pica pica i després vam passar a l’aula on hi havia la taula parada per l’ocasió.
Mireu, mireu les fotos! Quina gana!!
Durant aquestes últimes setmanes als patis d’English els alumnes de P4 i P5 han estat descobrint les diferents parts del cos en anglès.
Han estat treballant: head, hair, body, ears, eyes, nose, mouth, arms, hands, fingers, legs, foot, feet i per fer-ho han estat fent una recerca de les diferents parts dels cos que estaven escampades pel pati, un bingo sobre les diferents parts del cos i finalment han dibuixat amb guixos a terra un cos i li han hagut d’afegir tots els detalls treballats les setmanes anteriors.
Mireu que bé s’ho passen!
Aquestes últimes setmanes en el Cookery Workshop de P5 els infants han estat fent un Carrot Cake boníssim!
Com ja sabeu el Cookery Workshop és en anglès i les paraules que hem estat treballant son: flour, brown sugar, carrot, oil, eggs, powder, walnuts, cinnamon.
Per petició popular us adjuntem la recepta que hem seguit.
Ingredients:
150gr de farina
150gr de sucre moreno o panela
150gr de pastanaga (2 o 3 depenent de la mida)
75gr d’oli
4 ous
10gr de llevat en pols
150gr nous
Canyella al gust
Passos a seguir:
– Pelem i ratllem les pastanagues, les deixem a banda.
– Trossegem les nous.
– Barregem els ous amb el sucre, tot seguit hi afegim l’oli mentre seguim remenant.
– Un cop ho tenim ben remenat, hi afegim la farina amb el llevat i la canyella.
– Continuem remenant i finalment incorporem les pastanagues.
– Afegim les nous.
– Quan ja tenim la mescla homogènia és el moment de passar-la als motlles per a magdalenes i els anem omplint gairebé fins a dalt de tot.
– Ja per acabar, enfornem les magdalenes a 160º durant uns 20 minuts i llest!
Aprofitem per adjuntar-vos unes fotos del procés de creació del Carrot Cake.
I així ha estat com avui, dimecres de cendra, li hem dit adéu i fins l’any vinent al Rei Carnestoltes i hem donat la benvinguda a la Vella Quaresma, qui ens acompanyarà fins a les vacances de Setmana Santa.
Així que després de cantar-li la cançó, li hem tret la primera de les set cames que té.
La sorpresa estava amagada a la Mediateca i han estat els Globus els encarregats de buscar-la.
Moltes gràcies Vella Quaresma!
Podreu veure la Vella Quaresma i les cartes setmanals al vestíbul del parvulari.