OBSERVACIÓ a 4t

A la classe de 4t tenim des de principi de curs, unes convidades especials: dues erugues que ens han mantingut enfeinats amb la seva alimentació i higiene.

L’eruga més gran, al cap d’una setmana ja havia fet un capoll transparent entre dues fulles de margarida, que ens ha permès veure els canvis que es produïen. L’eruga petita, mentrestant, seguia menjant i creixent molt ràpid.

Ahir, vam arribar i vam veure que l’eruga petita també havia fet capoll. Ara podem veure el seguiment de les dues crisàlides.

Aquest matí, a les 12, ha sortit la primera papallona. Seguirem observant el procés tot i que sabem que ara ja no podem obrir la capsa.


Quines emocions portes a la motxilla? a 3r. de primària

Els nens i nenes de tercer de primària hem començat el curs parlant sobre les emocions amb les quals hem vingut a l’escola els primers dies.

Ho hem fet a partir d’un conte d’una mestra que iniciava el curs en una nova escola i tenia un munt de sentiments: alegria, por, il.lusió, enyorança…

A partir de la seva història nosaltres també hem pogut posar nom a les nostres emocions i, fins i tot, dibuixar-les en una motxilla!


LA FESTA MAJOR

 

El passat divendres, els nens, les nenes i els mestres de Parvulari i Cicle Inicial, contents i emocionats, ens vam trobar al pati gran de l’escola on vàrem celebrar la Festa Major.

 

   

 

Hi va haver danses, gegants, balls de capgrossos, gresca i xerinola.

Com ja us deveu imaginar, ens ho vam passar d’allò més bé!

Aquí us deixo una petita gravació de la nostra festassa.

 

 

 


EL PRIMER DIA…

Ja hem estrenat un nou curs.

Puntuals, a les 9h del matí, alumnes  i mestres ens hem retrobat.

Tot han estat  abraçades, salutacions i cares d’alegria.

Prova superada!!!!

Com deia el poeta Martí i Pol, “tot és camí des d’ara”.

Aquí us deixem una petita mostra d’aquest dia tan i tan important, tot desitjant-vos un

bon inici de curs.