ELS NOSTRES AVIS I ÀVIES

A tercer seguim treballant sobre la història dels nostres avis. Hem esbrinat coses a partir de l’observació de les fotos i hem pensat sobre què ens aporten els avis.

 

 

 

 

 

 

 

 

La darrera tasca ha estat construir un fris cronològic que vagi des de l’any 1935 fins el 2019 i hi hem enganxat totes les fotos que hem portat.

Per dur a terme aquesta línia del temps, ha estat important entendre que hi havíem d’incloure tots els anys i que la distància de dates ha de ser proporcional entre unes i altres. Tot un repte matemàtic.

 

Ja veieu que el resultat final ha estat una panoràmica molt bonica i representativa de la història dels nostres avis i àvies, de la qual ens sentim molt orgullosos i satisfets.

 

Seguim animant als avis i àvies que vinguin a explicar-nos coses, ensenyar-nos a què jugaven, cuinar-nos unes postres, teixir, etc. Sabem que són un pou de saviesa i ens volem contagiar. De la mateixa manera que demanem 5 avis o àvies (de cada classe) que es prestin a deixar-se fer una entrevista. Tenim inquietuds que ens agradaria resoldre sobre l’escola, els jocs, els costums, la vestimenta i el temps lliure.

AVIS I ÀVIES US ESPEREM AMB ELS BRAÇOS BEN OBERTS!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *