L’HORA DEL CONTE A 1R DE CI

Aquest curs hem fet una activitat nova a primer que es diu L’HORA DEL CONTE.

Vam proposar que a casa els nens triessin un conte popular, el que més els agradés, per explicar-lo davant de tots els companys. A més a casa, havien de fer l’escenari i els personatges, de la manera que volguessin .

Els pares o altres familiars estaven convidats a venir el dia de la gran estrena i veure el resultat de tota la feina feta a casa!!

Ho han fet i ho estan fent molt bé tots !!! A més d’explicar el conte molt rebé, han fet uns escenaris i personatges molt creatius i artístics!! Quan acaben , els companys els fan preguntes sobre com ho han preparat i en fan una valoració de com ho ha fet.

Com que l’experiència estava resultant molt positiva, vam pensar que era una llàstima no aprofitar més aquests artistes i vam preguntar a parvulari si volien que els vinguessin a explicar els contes. Van dir que sí de seguida!! Així que cada setmana hi ha nens i nenes que van a diferents aules de parvulari i expliquen el seu conte.

 

Aquí en teniu alguns exemples:

Un comentari a “L’HORA DEL CONTE A 1R DE CI

  1. Quina activitat més xula ! Una bona motivació pel treball de lectura,de la creativitat i de seguir valorant el conte tradicional .Segur que ho han fet molt bé i que ho han gaudit forca !
    Felicitats als nens i a les mestres !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *