BICICLETADA DE 5è

El dimarts dia 9 de febrer, els de cinquè vam rebre la Guàrdia Urbana, que ens va preparar per a la visita de la setmana següent al Parc Infantil de Trànsit de Montjuïc.

Els agents ens van explicar com s’ha de circular quan anem en bici per la ciutat, quins són els senyals de trànsit més habituals i les mesures de seguretat que cal recordar sempre.

També ens van parlar de la sortida del dimecres dia 17, a Montjuïc, on hi ha un circuit que permet practicar tot allò que ens havíen explicat, tant quan circulem com a vianants com quan ho fem com a conductors de bicicleta, per tal de fomentar una mobilitat segura.

El dia 17, un cop allà, ens van deixar unes bicicletes, unes armilles i uns cascos i…

IMG_3187 IMG_3133

 

Apa, a circular! Tot allò que semblava taaaan fàcil a classe, a la realitat canviava una mica: que si allà no hi havia cap Stop, que si jo no he vist que vingués ningú i he passat, que si el semàfor no estava vermell..

IMG_3186 IMG_3141IMG_3190

. Va ser molt divertit i vam aprendre que és molt important respectar els senyals de trànsit i estar molt al cas dels altres vehicles i dels vianants quan circulem per la ciutat.

Esperem que els carnets arribin aviat!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *