CONVERSA LITERÀRIA I BIOGRAFIES LECTORES a 5è.

El passat dijous 12 de febrer els alumnes de 5è vam gaudir d’una conversa literària al voltant del llibre “Les bruixes” de Roald Dahl dinamitzada per l’Àlex Gimeno. La mediateca estava ambientada per endinsar-nos en el món que es descriu en el llibre. Quina bona feina van fer la Mercè Martín i la Mercè Soler!.

DSC02017 DSC02018

Va ser una bona experiència; vam posar en comú les nostres impressions, els nostres dubtes,… Un llibre no s’acaba de llegir arribant a l’última pàgina. Cal parlar-ne, imaginar com podria seguir la història,…

DSC02006

Abans de la trobada, l’Àlex ens va proposar escriure la nostra biografia lectora. Quan ens ho va plantejar vam pensar que seria una tasca difícil de portar a terme. El procés va ser molt engrescador; vam haver de buscar a la nostra memòria i vam haver de preguntar a pares i avis. Tot recordant quan ens llegien contes o quan ens explicaven petites històries vam reviure les sensacions d’aquells bons moments, el record d’un avi que ja no hi és,…

DSC02023 DSC02013 DSC02012 DSC02025

El treball final ha estat meravellós!! Totes i cada una de les biografies lectores que hem escrit són fantàstiques i, estan escrites amb esforç i sinceritat.

Un comentari a “CONVERSA LITERÀRIA I BIOGRAFIES LECTORES a 5è.

  1. Veritablement una feina excel·lent!!! Vaig gaudir molt llegint les vostres biografies lectores. De la mateixa manera, m’ho vaig passar molt bé compartint amb vosaltres la lectura. Espero que hàgiu pogut veure ja la pel·lícula… Heu trobat diferències amb el llibre? Us ha agradat més el llibre, o la pel·lícula? Apa, aquí tindríem una altra bona conversa… Espero que coincidim en un altre miniclub de lectura!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *