Ens segueixen visitant més avis.

Els nens i nenes de tercer seguim súper engrescats amb les visites dels avis i àvies. La setmana passada van venir els avis d’en Marc i l’avia d’en Roger. Vam passar un matí molt interessant.

Els avis d’en Marc, la Rosa i en Jaume, ens van explicar coses del lloc on vivien. Fins ara havíem anat sabent del dia a dia més personal dels avis: què feien, l’escola, etc. Però i el barri, ha canviat molt el barri de Sants al llarg de tots aquests anys? Ens ho van estar explicant i la resposta és que sí. La història del nostre entorn més proper també ha patit canvis. I per il·lustrar-ho ens va portar un llibre molt interessant que vam estar llegint i veient les imatges.

 

 

L’àvia d’en Roger, l’Esther, ens va portar una gravació del seu pare Ramon, de 93 anys. En aquest vídeo hi havia en Roger fent preguntes al seu besavi que ens va permetre saber coses de la guerra i de com s’havien d’amagar per a que els policies no els trobessin. També vam saber una anècdota divertida amb unes monedes que en Ramon havia trobat en un lloc, pensant que eren de mentida i que van resultar ser d’or de veritat.

 

Ja veieu que totes aquestes visites ens apropen més als nostres avis i ens omplen de complicitat. Moltes gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *