Taller de fotografia: La ciutat dels fotògrafs

El passat dimecres 11 de novembre de 2015 els alumnes de 1r de batxillerat que cursen la matèria de Cultura Audiovisual amb l’Amanda, han fet una sortida al MACBA per realitzar un taller de fotografia: “La ciutat dels fotògrafs” .
En arribar al taller, han treballat alguns fotògrafs destacats com ara Miserachs, Goldblatt, Laguillo, Fontana i Evans, entre d’altres…després han visitat l’exposició de Xavier Miserachs que actualment està exposada al propi museu. Per grups, s’han organitzat per sortir al barri del Raval a fer fotografies amb unes càmeres compactes que els han facilitat des del taller tot seguint les pautes marcades des del projecte. La finalitat d’aquestes fotografies ha estat cercar i seleccionar grups d’imatges amb una certa coherència conjunta i amb una estètica similar a les imatges proposades pel taller. Han pogut comentar el resultat de la feina feta i han valorat l’experiència com a molt positiva!