TALLER D’ARQUEOLOGIA AL COSTAT DE L’HORT

El passat divendres, vam tenir la sort de poder fer una activitat dinàmica a l’aire lliure. La Laia, una amiga del Marc ens va fer una petita xerrada sobre l’arqueologia. Després vam anar a l’hort on ens havien preparat un jaciment i on vam excavar com autèntics arqueòlegs, després vam passar a l’interior del laboratori per fer la tasca més difícil, la de restauració. Allà vam intentar ajuntar les peces de les troballes amb cinta i finalment, amb molt d’esforç ho vam aconseguir.

Mannequinchallenge de 2n ESO B

La classe de 2n d’Eso B, hem fet un #mannequinchallenge a l’hora de tutoria. L’hem organitzat entre tota la classe. Ha consistit en què tothom, havia d’estar quiet, i la càmera anava passant per tota la classe, com si entréssim dintre d’una fotografia.  Després, hem editat el vídeo amb una música.

 

Joana Suñé.

 

VID-20161128-WA0000 from Escola Proa on Vimeo.