Comencem!

Després del retrobament amb els amics comencem el nou curs amb dinàmiques per conèixer-nos i crear un bon clima de grup.

Viatge a Devon

La setmana passada els alumnes de 4t d’ESO van fer el viatge a Devon amb el que tanquen la seva etapa a l’ESO. És un viatge que abarca l’estada amb famílies angleses, xerrades en anglès sobre com és la vida de la joventut d’allà, visites turístiques, preparar un musical, fer ceràmica, anar a prendre el te en un lloc típic,…

Tot plegat s’ho van passar molt bé i va ser una gran experiència per a tots i totes.

Aquí us deixem un seguit de fotos de l’estada.

Gamificació a l’aula a partir d’una lectura.

Treballant el llibre de lectura de castellà de Roald Dahl, Relatos de lo inesperado amb 4 d’ESO

III Mostra de Robòtica de Trams

Dilluns va ser el gran dia, quan entre les escoles participants a l’Smart City (Fundació Llor, Rocaprevera, CE Montseny, Virolai, Paidos, Ginebró, Sadako, Sant Miquel dels Sants, IE Sant Jordi, Marinada, Guinardó, Solc, Jaume Viladoms, CE Empordà, Sant Gervasi Cooperativa i Escola Proa) vam acoblar les seves parcel·les sobre l’estructura feta per l’escola GEM.

 

També es van exposar projectes individuals per part de les escoles Monalco, Rocaprevera, CE Monteseny i Sant Gervasi Cooperativa.

Sortida al Museu d’Història

Els alumnes de 4t d’ESO van visitar el Museu d’història divendres al matí per conèixer tot el procés de l’època de la industrialització a Catalunya.

Aeroport Smart City

Els alumnes de l’optativa de tecnologia de 4t d’ESO ja comencen a provar els seus prototips per l’aeroport que formarà part de l’Smart City que es presentarà a la Mostra de Robòtica de Trams. Aques tany la mostra es realitzarà a la nostra escola el dia 16 d’abril.
Encara queden moltes coses a fer, com ara la terminal i la decoració però, ara per ara, ja s’endevina que quedarà el projecte sortirà molt bé.

proves aeroport_Smart City from Escola Proa on Vimeo.

Finalitza l’optativa de teatre a 1r d’ESO

Els alumnes de 1r d’ESO que han fet l’optativa de teatre durant el primer quadrimestre van representar els esquetxs que havien preprarat davant dels pares el dilluns a la tarda.

I FERIA LITERARIA DE CASTELLANO

La setmana passada, els alumnes de 4 ESO van organitzar una fira literària per exposar el tema que havien preparat a partir de les seves lectures lliures de Castellà. Va ser una experiència molt profitosa en la que vam poder descobrir, aprendre i compartir un munt de coses

Tot un èxit!

SORTIDA A COLLSEROLA

El passat 9 de novembre, les dues classes de 4t d’ESO vam fer una sortida d’un dia sencer a El Papiol (Baix Llobregat), amb l’objectiu de fer cohesió de grup.
A les 9 hores del matí, vam agafar un tren a l’estació de Sants que ens va portar fins allà. Al baixar del tren, vam caminar durant una estona per creuar el poble, vam veure el castell i fins arribar a les Escletxes, on ens vam aturar per fer una sèrie d’activitats de dinàmiques de grup, en les quals havíem de treballar conjuntament per assolir el nostre objectiu.
Durant la segona part del recorregut, vam poder gaudir molt més de la natura i vam arribar al nostre destí, el punt geodèsic del Puig Madrona. Després de dinar a l’esplanada de l’ermita de la Salut, vam continuar les activitats i ens vam acomiadar amb una cançó.
Ha sigut una experiència genial, que ha agradat a tot el curs, ja que va fer cohesió de grup d’una manera molt lúdica.