8M a l’ESO

Tots som diferents PERÒ…

A 2n d’ESO cada alumne ha triat una dona important en la seva vida i li ha dedicat una postal reflexionant sobre els valors que representa per a cadascú.

21_22_2n ESO_8M

2n ESO amb el 8M

 

 

3rd of ESO introduces us famous women from our history.

 

 

COMENCEM EL FRANCÈS

Aquest any hem començat segon d’ESO i junt amb aquest curs, Francès!

De moment estem fent les regles de la fonètica, la pronunciació és bastant difícil, que si les nassals, les vocals consonants, per cada quatre lletres només en pronuncies una! Malgrat aquesta dificultat, el francès sembla una llengua molt interessant, em sorprèn que coneguem tan poc d’una llengua que es troba tan a prop… Crec que parlo en nom de la classe quan dic que tots tenim ganes d’aprendre’n!

Max Puente Piró

Viatge a Devon

La setmana passada els alumnes de 4t d’ESO van fer el viatge a Devon amb el que tanquen la seva etapa a l’ESO. És un viatge que abarca l’estada amb famílies angleses, xerrades en anglès sobre com és la vida de la joventut d’allà, visites turístiques, preparar un musical, fer ceràmica, anar a prendre el te en un lloc típic,…

Tot plegat s’ho van passar molt bé i va ser una gran experiència per a tots i totes.

Aquí us deixem un seguit de fotos de l’estada.

Activitat Lip Synch

Els alumnes de 3r i de 4rt d’ESO, durant la darrera classe d’anglès van fer un lip synch. Els nanos feien veure que cantaven una cançó d’un grup que havien triat i a sobre feien coreografies. Al final vam votar el grup que més ens va agradar. Els nanos s’ho van passar molt bé i va ser una manera ben maca de tancar el curs!

A 3r va guanyar el Pau Carreño i a 4rt el grup de nois que van interpretar “baby” del Justin Beaver (Castel & Co).

Gràcies!

Visita dels estudiants danesos de l’institut d’Espergarde

La tarda de dimecres 27 d´abril,  alumnes de 1r de Batxillerat vàrem  rebre a l´escola un grup  de 27 estudiants de l’institut  d´Espergarde, Dinamarca, i els seus professors. Hi va haver una estona de jocs comunicatius en anglès i en castellà, ja que els nostres visitants l´estudien; després, una presentació en anglès sobre Catalunya, Barcelona i la nostra escola. Vàrem visitar l´escola per petits grups de danesos i catalans junts i vàrem berenar plegats al menjador, tot xerrant animadament. Després de fer-nos la foto de gran grup al pati, ens vàrem acomiadar. Va ser una estona agradable per a tots. Qui sap si en sortirà alguna bona amistat. Les xarxes socials ajuden molt en aquests casos!

 

IMG_20160427_171322

A Show on Books

On Wednesday 22 April, St. Jordi’s eve, Scottish comedian from Editorial Vicens-Vives Stuart McDonald performed a comical show on books for the students of 1st ESO at our conference hall.

 

During his performance McDonald gave praise to universal literature with a humoristic, optimistic and sometimes ironical approach, which delighted the audience.

 

The comedian combined speech, music and dance and invited the students to participate in several activities. The most popular were a game show focused on the history of literature and a mimic contest.

 

McDonald achieved to connect with the students thanks to his exceptional sense of humour, stage control and personal appeal. Our audience really enjoyed the show and gave the artist a deserved standing ovation.

Le tableau de Jean-François Laguionie

El dimecres 18 de març, els alumnes de l’optativa de Francès de 4t d’ESO i de 1r de

Batxillerat, acompanyats també pels alumnes de 2n de Batxillerat que el curs passat

van fer aquesta optativa, vam anar a l’Institut Francès de Barcelona per veure la

pel·lícula de Jean-François Laguionie titulada Le tableau (2011). La trama d’aquest film

d’animació gira al voltant d’un quadre i dels seus personatges, alguns d’ells inacabats,

que emprenen una aventura a la recerca del seu pintor, per demanar-li que acabi la

seva obra incompleta.

cartell peli