Navarra 4t ESO

Aquesta setmana l’alumnat de 4t d’ESO ha estat de colònies a Navarra. Han gaudit de bons temps i han pogut visitar Pamplona, la Foz de Lumbier, la Selva d’Irati, aprendre els esports de frontó i participar en activitats d’aventura com el barranquisme.

Inaugurem el museu de la Prehistòria

Divendres dia 6 es va fer la inauguració interna del museu de la Prehistòria que els alumnes de 1r d’ESO han treballat des de Projectes. Han estat setmanes de feina intensa on, amb esforç i il·lusió, cada grup ha preparat una secció, elaborant el material per a exposar així com les activitats per compartir amb els visitants…
L’exposició romandrà a la Sala d’actes de l’escola fins dimarts dia 10 de maig on obrirem també les portes de 9 a 11 h per a famílies i per a tothom qui estigui interessat!! Us esperem!
Aquí teniu un tastet de l’“aventura prehistòrica” d’aquesta tarda…

REPTES PRESENTATS A LA MOSTRA DE ROBÒTICA DE TRAMS

L’alumnat de 4t d’ESO que fa l’optativa de Tecnologia ha preparat uns reptes per presentar a la Mostra Virtual de Ròtica que organitza la Fundació Trams. Enguany són reptes relacionats d’alguna manera amb els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible). En el seu cas ho estan amb l’ODS 11 Ciutats i Comunitats sostenibles.

Els projectes duts a terme són: Alimentador automàtic, Barrera de pàrquing, Alarma antirobatori i Sirena d’un cotxe de policia.

 

 

 

https://vimeo.com/706077568

Navarra 3r d’ESO

L’alumnat de 3r ESO gaudeix de les colònies fent una ruta per Navarra al llarg de tota la setmana. S’allotgen a Ochagavia. Podran visitar el Valle del Roncal, la Foz de Lumbier, el Monasterio de Leyre, Pamplona, la Selva d’Irati, fer activitats de natura com el barranquisme i observació de voltors i “jugar a Pelota”.